Nisan 23, 2019

Valladolid - Girona İddaa Tahmini 23.04.2019


Valladolid'te orta saha Anuar, Verde ve forvet Cop'un sakatlıkları sürüyor. Sağ kanat Antonito cezalı. Sağ açık Keko kadro dışında. Girona'da orta saha Aleix Garcia kadroya alınmadı.

Düşme hattını ilgilendiren 6 puanlık bir maç izleyeceğiz. Her iki takımın da hedefi kazanmak olmalı. Çünkü hafta sonu Girona, Sevilla'yı ağırlarken, Valladolid ise Atletico Madrid'e konuk olacak.

Girona'yı son maçlarda beğendiğimi söyleyemem. Hücumda yaratıcılıktan uzak bir görüntü verdiler. Sacristan bugün sistemde ufak bir oynama yapacak gibi. Tekrar 3'lü defans ile 3-5-2 ya da 5-3-2 de diyebiliriz, eski oyun yapılarına geri dönecekler. Kenar beklerini daha çok oyuna katarak hücumda yaratıcılığı arttırabileceklerini düşünüyorum.

Valladolid ise 2 haftada 4 gol bulmayı başardı ama yediği 4 gol ile sadece 2 puan topladı. Sergio Gonzalez'in Alaves karşısında yedek kaleci Yoel'e şans vermesi hatalı bir karardı. Komedi gibi 2 gol yiyen Yoel bir daha uzun bir süre kaleyi göremeyecektir. Uzun süredir sakatlığı bulunan sol açık Toni Villa iyileşti. Bugün şans bulabilir. Genç oyuncu Waldo da son maçlarda sol bölgede önemli bir aşama kaydetmişti. Waldo'yu da maçın ilerleyen bölümlerinde görebiliriz. Tabi ki Enes, Guardiola ve Oscar Plano üçlüsü Valladolid adına gol yükünü çekmeye çalışacak.

Her iki ekibin de bölüm bölüm iyi oynayacağı bir maç izleriz. Valladolid'in hücum oyuncularını Girona'ya göre biraz daha formda görüyorum. Fakat bitiricilik konusunda Stuani ve Portu az şans bularak da gol bulabilme potansiyeline sahipler. İki takım gol atar bahsi 7/10 değerlendirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder