Nisan 13, 2019

Atletico Madrid - Celta Vigo İddaa Tahmini 13.04.2019


Atletico Madrid'te Godin, Lucas ve Savic sakat. Gimenez, Thomas ve Diego Costa cezalı. Celta Vigo'da forvet Aspas cezalı. Junca ve Brais Mendez sakat.

Atletico açısından eksikler nedeniyle hücum ve orta alanda bir sıkıntı olmayacaktır. Sadece tandem bölümünde genç iki oyuncu izleyeceğiz. Montero bu gençlerden biri olacak. Partneri ise Toni Moya ya da Nehuen olabilir. Montero bu sezon takımda şans bulan bir isim oldu. Zaten yaz dönemi hazırlık maçlarında dev takımlara karşı Toni Moya ile birlikte tandemde boy göstermişlerdi. Simeone büyük ihtimalle Montero'nun partneri olarak Moya'yı seçecektir. Correa ve Griezmann ikilisini hücumda izleyeceğiz. Morata tam hazır değil fakat Kalinic ile birlikte 2. yarıda oyuna dahil olabilirler.

Celta tarafına bakarsak Aspas'ın yokluğu tüm maçın şeklini değiştirecektir. 4-4-2 ya da 4-5-1 de diyebiliriz, orta sahası kalabalık bir Celta Vigo izleyeceğiz. Kendi yarı alanlarında bekleyerek kapalı bir savunma yapmaya çalışacaklar. Hücumda etkili bir takım görebileceğimizi düşünmüyorum. Sadece Aspas değil, Brais Mendez'in de yokluğu organizasyon sorunlarını ortaya çıkartır. Boufal ve Boudebouz gibi savruk ve bencil oyuncular Atletico Madrid gibi kademeli defans anlayışına sahip takımlar karşısında kolay top kaybederler.

Atletico'nun topa sahip olup gol arayacağı bir maç göreceğiz. Gol biraz gecikebilir. Uzun süre 0-0 gidebilecek bir maç izleyebiliriz. 1-0 skoruna yakınım. KG yok bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder