Nisan 23, 2019

Huesca - Eibar İddaa Tahmini 23.04.2019


Huesca'da önemli bir eksik yok. Eibar'da stoperler Arbilla, Ramis, Bigas ve sağ bek Ruben Pena'nın sakatlığı sürüyor. Sol bek Cote ve orta saha Jordan cezalı.

Eibar'ın eksikleri fazla. Eksikler nedeniyle yedek kulübesinde genç oyuncuların yanı sıra as isimler olarak iki forvet oturabilecek sadece. Mendilibar genelde hafta içi maçlarında rotasyon yapan bir teknik adamdır. Bugün fazla rotasyon şansı olmayacak ama 4 forveti de sağlıklı olduğu için dönüşümlü olarak onları oynatacaktır. Oyun kurucuları Pedro Leon'un da sakatlığının düzelmesi bugün için elini rahatlatabilir. Defans kısmında orta sahadan devşirdikleri Sergio Alvarez, Atletico Madrid ve Real Sociedad maçlarında forma giydi. Sırıtmadan görevini iyi yaptığını söyleyebilirim.

Huesca tarafına bakarsak üst üste yüksek skorlara imza atan Huesca iki haftadır 0-0 skoru ile gidiyor. Barcelona maçını bir kenara koyarsak Rayo Vallecano karşılaşmasında iki taraftan da gol beklerdim. Son bölümlerde oldukça hareketlenen ve net pozisyonlar olan bir maçtı fakat goller gelmedi.

Eibar'ın oyun yapısı topa hakim olan ve deplasmanda da skoru isteyen bir görüntede. Ligde bir hedefleri kalmadı. Yine de mağlup edilmesi kolay bir rakip olmadığını söylemeliyim.

Huesca'yı ise Vallecano ve yedek Barcelona karşısında biraz yorgun ve önceki maçlara göre daha isteksiz gördüm. Henüz herşey bitmedi. Bu hafta oynayacakları iki maçtan çıkarabilecekleri puanlara göre durum şekillenir. Yine de iç sahada oynayacakları bu maç çok kritik. Beraberlik almaları halinde sanıyorum ki motivasyonlarını kaybederler. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Düşük oranlardan KG var seçimine girmem. TGS 2-3 bahsini 5/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder