Nisan 06, 2019

Barcelona - Atletico Madrid İddaa Tahmini 06.04.2019


Barcelona'da Dembele ve Rafinha sakat. Atletico'da kadro açıklanmadı. Atletico'da Lucas ve Lemar sakat. Diego Costa ve Morata iyileşti kadroda yer alabilirler.

Barcelona kazanarak şampiyonluğunu bir anlamda garantiler. Atletico ise kazanıp en azından son haftaları zorlamak isteyecektir.

Her ne kadar kazanmak zorunda olan takım Atletico olsa da Simeone'nin bu tür maçlarda bekleyen taraf olduğunu biliyoruz. Costa ve Morata son idmanda dün takımla birlikte çalıştılar. Her ikisi de büyük ihtimalle yüzde yüz hazır olmadan kadroya girecekler. Griezmann'ın partneri olarak Costa'yı görebiliriz. Fakat maç içinde sakatlanarak oyunu terk etme ihtimali de yüksek. Orta alanda Saul ve Koke'li kenarlarla defansif bir Atletico izleyeceğiz.

Barcelona tarafına bakarsak Valvarde, Simeone ile Barça'nın başındayken 3 kez karşılaştı. Deplasmanlardan 1-1 ile dönerken kendi sahasında 1-0 kazandı. Valvarde, Simeone'nin Atletico'suna karşı nasıl oynaması gerektiğini bilen bir teknik adam. Bugün Barça her zamanki 4-3-3'ünün dışına çıkacaktır. 4-4-2 ile orta saha oyuncularının fazla olduğu bir Barça göreceğiz. Sergi Roberto, Rakitic, Busquets ve Coutinho orta saha dörtlüsünü oluşturur. İleride de Messi ve Suarez'i izleyeceğiz.

İki taraf da az pozisyon vermeye odaklanacaktır. Öne geçen taraf da skoru korumaya yönelir. 2.5 altı ve Barça kazanır bahisleri arasından tercih yapılmalı. Atletico'nun tam hazır olmayan forvetlerine göre Barça'yı bir adım önde görüyorum. 1-0 skoruna yakınım. Barcelona kazanır 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder