Nisan 03, 2019

Athletic Bilbao - Levante İddaa Tahmini 03.04.2019


Athletic Bilbao'da orta saha Dani Garcia ve forvet Aduriz sakat. Levante'de oyun kurucu Bardhi cezalı. Orta saha Vukcevic, Doukoure ve forvet Dwamena sakat.

Bilbao ligde son maçını Cuma günü oynarken, Levante ise pazar günü maçını tamamladı. Bask ekibi Avrupa Ligi için iddialı bir konuma geldi. Hem deplasmanda hem de iç sahada kazanarak gitmeleri ile bunu başardılar. Garitano tüm oyuncularına şans vererek hazır tutmayı başarıyor. Ibai Gomez, Muniain, Susaeta gibi hücum oyuncuları Girona karşısında ilk 11'de değildi. Levante'ye göre daha dinlenmiş bir takım sahada olacak.

Levante tarafına bakarsak düşme hattına yaklaştılar. Bir çıkış yakalamak zorundalar. Fakat deplasmanlarda iç sahadaki kadar etkili başlayamıyorlar. Leganes, Sociedad, Alaves ve Sevilla gibi son deplasmanlarında maçların ilk bölümlerinde kalesinde gol gören bir takım izledim. Bilbao'nun içerideki baskın oyunu düşünüldüğünde yine ilk golü kalelerinde görebilirler.

Bilbao'nun ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyorum. Maç sonu için de ev sahibi galibiyeti yüksek ihtimal. 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım. İlk yarı Bilbao kazanır bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder