Nisan 07, 2019

Real Betis - Villarreal İddaa Tahmini 07.04.2019


Real Betis'te yeni bir eksik yok. Villarreal'de stoper Alvaro cezalı. Fornals kadro dışında. Trigueros sakat.

Villarreal önce Celta Vigo karşısında 2-0 öne geçip 3-2 kaybetti. Ardından Barcelona mücadelesinde 4-2 öne geçip 4-4 ile bir puana razı oldu. Savunma anlamında daha dikkatli olması gereken ve düşme hattına iyice yaklaşan bir Villarreal izliyoruz.

Diğer yandan Real Betis, Avrupa Ligi iddiasını sürdürüyor. Fakat son 3 haftada bir puan almaları ile formda bir dönemden geçtiklerini söyleyemem. Canales ve Lo Celso'nun performanslarının düşmüş olması da Betis'i etkiliyor. Her iki oyuncunun oyun kurma yeteneklerinin üzerine kurulan Betis'te bence iki isim de vazgeçilmez oyuncular. Joaquin yaşı itibariyle bir maç dinlenmek zorunda olunca Canales ve Lo Celso'nun üzerine çok yük binebiliyor. Perşembe maçında oyun kurucu olan Lo Celso'nun yerine Joaquin'i forvette de Loren yerine Jese'yi izleyeceğiz. Betis uzun bir aradan sonra Sociedad karşısında 4-2-3-1 düzenini tercih etti. Bugün de aynı sistemle sahada olmaları bekleniyor.

Biraz daha birbirini kontrol edecek ve savunmada kalabalık kalabilecek iki takım bekliyorum. Son haftalardaki maçları göz önüne alınınca üste çıkabilecek bir maç gibi gözükse de bence dikkatli olunmalı. Taraf bahsine karar vermek güç. 2.5 altı seçimi 5/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder