Nisan 06, 2019

Rayo Vallecano - Valencia İddaa Tahmini 06.04.2019


Rayo Vallecano'da orta saha Medran Valencia'dan kiralık olduğu için yok. Stoper Amat cezalı. Valencia'da sol bek Piccini ve orta saha Coquelin sakat.

Vallecano, Paco Jemez yönetiminde iki maça çıktı. 2 maçta da ilk golü attı ama sadece 1 puan alabildi. İlk golü bulan Rayo'nun 2. golü atamadığı için maçların sonunu getirmekte zorlandığını görebiliyoruz. Formda bir takımla oynayacaklar. Valencia'yı skorsuz tutabilmeleri zor. Puan almak için bugün 2. golü bulmak zorundalar.

Diğer yandan Valencia, Şampiyonlar Ligi'ni kovalıyor. Hücumda tüm oyuncuların sağlıklı olması Marcelino'nun elini güçlendiriyor. Guedes, Gameiro ve Soler bugün rotasyona girecekler. Santa Mina ve Rodrgio forvette yer alırken Ferran ve Cheryshev'i kanatlarda göreceğiz.

Her iki takımın da hedefi olması son düdüğe kadar skor bulmak için uğraşacaklarını gösteriyor. Vallecano düşme hattından kurtulmak için artık kazanmak zorunda, beraberlikle yetinebilmeleri zor. Taraf bahsinden uzak duruyorum. İki taraftan biri kazanabilir. Beraberlik ihtimali bana göre düşük. Önceliğim KG var bahsi. 2-1 Vallecano ya da Valencia kazanır skorları denenebilir. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder