Nisan 14, 2019

Girona - Villarreal İddaa Tahmini 14.04.2019


Girona'da orta saha Douglas, Alex Granell cezalı. Villarreal'de stoper Victor Ruiz cezalı. Oyun kurucu Trigueros iyileşti ve kadroya alındı. Yeni bir eksikleri yok.

Girona adına iki orta saha oyuncusunun cezalı olması maçı etkiler mi diye düşünülebilir. Girona genel anlamda 4 orta saha oyuncusunu da hazır tutan zaman zaman 4'ünü de aynı anda oynatan bir takım. Douglas ve Granell yerine Aleix Garcia ve Pere Pons ile sahada olacaklar. Hücumda izlediğimiz Borja Garcia ise biraz daha geriye gelerek orta alanda olacaktır. Sakatlığı düzelen ve geçen hafta uzun bir aradan sonra sahaya çıkan Patrick Roberts ise hücumda yer alacak.

Villarreal, perşembe günü Avrupa Ligi ve bir derbi maçından çıktı. 1-1 bitirmeleri gereken maçı uzatmalarda 3-1 kaybederek bir anlamda elendiler. Ligde düşme hattında yer alıyorlar. Girona ile aralarında 4 puan fark var. Bugün kazanmaları halinde 3 basamak yukarı çıkabilirler.

Girona iç sahada ligin en kötü takım. Sadece iki galibiyet alabildiler. Villarreal ise deplasmanda daha rahat oynayan ve üzerine gelen ev sahiplerini Ekambi, Chukwueze ve Pedraza gibi kontratağa dönük oyuncuları ile kolay cezalandırabilen bir ekip. Girona topa sahip olurken, Villarreal'in kaptığı topları hızlı değerlendirip öne geçebileceğini ve oyunu kontrol edebileceğini düşünüyorum. 1-2 ya da 2-2 skoruna yakınım. Villarreal yenilmez daha az risksiz bir tercih olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder