Nisan 02, 2019

Villarreal - Barcelona İddaa Tahmini 02.04.2019


Villarreal'de yeni bir eksik yok. Forvet Gerard, yedek sol bek Jaume ve oyun kurucu Trigueros sakat. Barcelona'da Dembele ve Rafinha sakat.

Barcelona hafta sonu Atletico'yu ağırlayacak. Villarreal ise Real Betis'e konuk olacak. Barcelona liderlik pozisyonunda rahat. Bugün puan kaybı yaşasa dahi, Atletico'yu en yakın rakiplerini yenerek şampiyonluğa iyice yaklaşmış olur. Tabi ki hedef hem Villarreal hem de Atletico maçını kazanarak ligi garantileyip, Şampiyonlar ligi maçlarına iyi konsantre olabilmek olur.

Valvarde bugün rotasyonlu bir 11 sahaya sürecek. Dembele'nin yokluğunda Malcom'un süre alması şaşırtmayacaktır. Luis Suarez, Rakitic ve Jordi Alba ile Lenglet yedekte beklenen isimler. Forvette Messi yer alırken Malcom ve Coutinho kanatlarda olacak. Sol bekte Semedo'nun görev yapması bekleniyor. Rakitic yerine de Vidal'ı izleyeceğiz. Şu 11'le üretken olabilen ama bitirici vuruşlarda zorlanan bir Barça görebileceğimizi söyleyebilirim.

Diğer yandan Villarreal sezonun genelinde evinde birçok maçta ilk golü yedi ve maçları döndürmeyi başaramadı. Yine de iç sahada oynadığı Sevilla, Atletico ve Real Madrid hatta Getafe maçlarında skor bulmayı başaran bir ekip izledik.

Barça'da Suarez ve Jordi Alba'nın 2. yarıda oyuna girmesini beklerim. Villarreal ise Bacca ve Ekambi forveti ile sahada olacak. 2. yarıda genç Chukwueze'nin katılmıyla iki taraf adına da hızlanabilecek bir oyun izleriz. 1-2 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Düşük oranlı olsa da önceliğim KG var seçimi olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder