Nisan 10, 2019

Manchester United - Barcelona İddaa Tahmini 10.04.2019


Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları oynanıyor. PSG'yi eleyen Manchester United, Lyon'u eleyen Barcelona'yı kendi sahasında ağırlıyor.

Manchester United uzun bir dönemdir sakatlık sorunları ile uğraşıyor. Orta sahalarındaki değerli oyuncuları oynatamadıkları dönemde bile yedekleri ile PSG'yi deplasmanda elemeyi başarmışlardı. Bu yüzden İngiliz ekibi için sakat oyuncuların çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Alexis, Valencia, Bailly ve Darmian sakat. Ander, Matic ve Rashford'un durumları net değil.

Barcelona'da ise Dembele dışında önemli bir eksik yok. Katalanlar ligde Atletico'yu mağlup ettikten sonra Şampiyonlar Ligi için daha motive durumdalar. Messi ve Suarez formda bir dönemden geçiyor. Bu iki oyuncunun istekli oyunu ile geçen sezonun aksine deplasmanları daha baskın bir oyunla geçebiliyorlar.

Pozisyonlu ve keyifli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Manchester United işin savunma kısmını çok becerebilen bir ekip değil. Rakip ceza sahasında gol ararken kaptırdıkları toplar ile net pozisyonlar verebiliyorlar. Barça kontratak futbolunu Valverde ile birlikte en iyi şekilde ortaya koyuyor. İki üç pasta kaleye giden bir Barça izleyeceğiz bugün.

1-2 ya da 1-1 skorlarına yakınım. TGS 2-3 bahsini güzel oranıyla denemeye değer buldum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder