Nisan 20, 2019

Barcelona - Real Sociedad İddaa Tahmini 20.04.2019


Barcelona'da Rafinha ve Umtuti sakat. Real Sociedad'ta stoper H. Moreno, orta saha Illarra, oyun kurucu Zurutuza, sağ açık Januzaj ve sol bek Theo sakat.

Real Sociedad açısından sakat oyuncuların fazlalığı dikkat çekebilir. Ancak bu oyuncular zaten bir süredir yokluğu devam eden isimler. Bu isimlerin yokluğunda çok fazla beraberlik aldılar. Avrupa Ligi için bir hedefleri kalmadı. İç sahada Levante, Eibar ve Huesca'ya puanlar verince Avrupa yarışında da gerilerde kaldılar.

Barcelona ligde rahat bir konumda bu yüzden geçen hafta rotasyon yaparak Huesca deplasmanında puan kaybı yaşadılar. Bugün rotasyon gözükmüyor. Dembele ve Vidal'ın 11'de olacağı as kadro ile sahada olacaklar.

Sociedad deplasmanlarda kendi yarı alanında kalmayı ve defansta kalabalık olmayı tercih ediyor. Rakiplere alan bırakmadan birbirlerine yakın oynuyorlar. Bugün Barcelona karşısında da defans yapan bir Sociedad göreceğiz. Barça tarafında formda Messi ve Suarez yine maçın kilidi olacaklardır. Fakat bu iki oyuncu United maçı sonrası karşılaşmaya ilk bölümlerde konsantre olmakta zorlanabilirler. İlk yarı için düşük tempolu ve kopuk kopuk bir maç görebiliriz. Barcelona kazanır ama düşük bir skor olabilir. 3.5 altı bahsini öne koyarım. 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder