Nisan 14, 2019

Valencia - Levante İddaa Tahmini 14.04.2019


Valencia'da sağ açık Ferran ve stoper Roncaglia cezalı. Defansif orta saha Kondogbia sakat. Levante'de önemli bir eksik yok.

Valencia perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynadığı Valencia derbisinin ardından yine Valencia bölgesinden Levante takımını ağırlıyor. Perşembe maçının 11'inden fazla bir değişiklikle sahada olmayacaklar. Hafta içi dinlenen Soler sağda yer alırken, Piccini de sağ beke dönecek. Yarasalar Avrupa'da yarı finale yakın. Ligde ise Şampiyonlar Ligi pozisyonunu istiyorlar. Bu anlamda kazanmaktan başka bir sonuç işlerine yaramaz.

Levante düşme hattına çok yaklaştı. Bu maçı kaybetmeleri halinde tehlike çanları çalacak. Genel anlamda deplasmanda içerideki kadar etkili bir takım olduklarını söylemek zor. Özellikle ilk bölümlerde ev sahibi takımın baskısına cevap vermekte zorlanıyorlar. Dış sahada ilk golü yiyen bir Levante görüyorum her zaman.

Fotomaç Gazetesi'ndeki değerlendirmemde Valencia'nın hücum bölümünde Rodrigo ve Gameiro'yu dinlendirebileceğini düşündüğümden 3.5 altı tercihini öne koymuştum. As kadro ile çıkabilme ihtimalleri yüksek olduğundan ilk 30 dakikalık bölümde öne geçmelerini daha değerli bulduğumu söylemeliyim. Valencia ilk yarıyı önde kapatabilir. İlk yarı Valencia 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder