Nisan 03, 2019

Valencia - Real Madrid İddaa Tahmini 03.04.2019


Valencia'da yeni bir eksik yok. Kadro açıklanmadı. Sobrino, Coquelin ve sol bek Piccini sakat. Real Madrid'te Nacho cezalı. Llorente, Vinicius, Carvajal sakat.

Zidane hafta sonu Modric, Kross, Casemiro, Varane, Asensio ve Navas'ı dinlendirdi. Bugün 6 oyuncunun 11'de olması bekleniyor. Lucas, Isco ve Cabellos yedekte olacaklar. Marcelo yerine de Reguilon'u görebiliriz. Real Madrid adına en fazla zorlanacakları bölüm sağ bek savunması olacaktır. Muhtemel Bale ve Odriozola'nın o bölgede yer alacaklar. Guedes ve Gaya karşısında Odriozola'nın savunmada yalnız kalması bazı hataları da beraberinde getirir.

Valencia tarafına bakarsak akıllı bir oyunla Sevilla'dan 3 puan aldılar. Alınan 3 puanın değerli olması adına bugünü de puanla ayrılmalılar. Şampiyonlar Ligi'ne gitme hedefleri var. Rakipleri Getafe puan kaybı yaşadı. Sevilla ve Alaves birbirleri ile oynayacaklar. Böyle bir programda Real'e karşı istekli bir oyun ortaya koyarlar.

Hafta içi programlarında genelde hedefi olan takımların yanında olurum. Valencia'nın Şampiyonlar Ligi amacını öne koyuyorum. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Valencia yenilmez ilk tercihim olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder