Nisan 18, 2019

Valencia - Villarreal İddaa Tahmini 18.04.2019

Valencia'da forvet Rodrigo ve orta saha Kondogbia sakat. Sağ bek Piccini ve orta saha Coquelin dinleniyor. Villarreal'de kadro açıklanmadı. Orta alanda Fuego ve Trigueros iyileşti kadroya alındılar.

Villarreal'in sahasında oynanan ilk maçta 1-1 skoru ile beraberlik tahmini üzerinde durmuştum. 90 dakika 1-1 tamamlanmasına karşın uzatmalarda Valencia'nın bulduğu iki kontratak golü bir anlamda turu tayin etti. Bugün Villarreal maçı yine zorlayacaktır. Fakat kalesinde gol görmeden bunu yapması zor gözüküyor.

Ligdeki konumu itibariyle as oyuncularını dinlendiren bir Villarreal göreceğiz. Iborra, Cazorla, Ekambi, Chukwueze, Fornals ve stoper Funes Mori ilk 11'de beklenmiyor. Bacca ve Gerard forveti Trigueros, Caceres kenarlarda Raba ve Pedraza ile desteklenecek. Marcelino'nun 4-4-2'sine karşın orta sahada 4 oyuncu ile sahada olacak bir Villa göreceğiz.

Valencia tarafına bakarsak Gaya, Soler, Guedes ve Garay ilk 11'de beklenmiyor. Gameiro ve Santa Mina forvet hattı kenarlarda Cheryshev ve Ferran'ı izleyeceğiz.

Valencia ilk maçı 3-1 kazandı. Tekrar kazanmalarına gerek yok. İki taraf için de yedeklerin kendini gösterme mücadelesi dışında yüksek motivasyonlu bir maç izlemeyiz. Zaman zaman iki takımın da iyi oynamasını bekliyorum. Villarreal topa hakim olan taraf olabilir.

Ev sahibi lehine bir bahis düşünmüyorum. Villarreal en az 2 gol bulabilir. 1-2 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Villarreal yenilmez 6/10 tercihim olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder