Nisan 28, 2019

Rayo Vallecano - Real Madrid İddaa Tahmini 28.04.2019


Vallecano'da forvet Raul de Tomas Real Madrid'ten kiralık olduğu için kadroda yok. Başka bir eksikleri yok. Real Madrid'te Ramos, Odriozola ve Benzama sakat. Fede Valverde ve Vinicius kadroda yok.

Vallecano düşme hattından kurtulmaya çalışırken Real Madrid hedefsiz olan taraf. Zidane'nin ekibinde Modric, Kross, Marcelo ve Lucas hafta içi dinlenen oyunculardı. 4'ü de bugün ilk 11'de olabilir. Benzema yerine Marino'yu forvet hattında izleyeceğiz.

Vallecano hafta içi ağır bir yenilgi aldı. İlk golü yedikten sonra dağılan bir takım vardı. Forvetleri Raul olmayınca hücumdaki o bütünlüğü sağlayamayabilirler diyordum. Özellikle Di Santo ile başlamaları da oyunlarını etkiledi. Bugün Embarba'nın forvet hattında yer alacağı 4-5-1 ile daha dengeli bir takım sahaya sürecekler.

Her iki takım da forvetlerinin eksikliğini hissedecektir. Son 5 maçta Real'in attığı 7 golün 7'sinde de imzası olan Benzama olmadan pozisyonları bitirmekte zorlanırlar.

Yüksek bir skor beklemiyorum. Raul oynuyor olabilseydi Vallecano lehine bir bahis düşünebilirdim. 3.5 altı tahminini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder