Nisan 11, 2019

Villarreal - Valencia İddaa Tahmini 11.04.2019


Avrupa Ligi yarı final ilk eşleşmesinde Valencia bölgesinden iki ezeli rakip karşılaşıyorlar. İlk maç Villarreal'in sahası El Madrigal'de.

Villarreal'de Trigueros, Javi Fuego,  Miguelon ve Jaume Costa uzun süredir sakatlığı devam eden oyuncular. Yeni bir eksik yok. Valencia'da Kondogbia ve forvet Sobrino sakat. Orta saha Soler kadroda yok.

Villarreal İspanya Ligi'nde düşme potasında yer alınca bu maça konsantre olabilmesi zor gibi görünecektir. Ancak ligdeki bu durumu uzun zamandır devam ediyor. Teknik değişimler yaşadılar yine de sonuç aynı oldu. Bu sezon ligde üst üste 3 maç kazanamadılar. Diğer yandan Avrupa Ligi gruplarından çıktıktan sonra Sporting Lizbon ve Zenit'i yenilmeden geçtiler. Sakatlarına rağmen iki kulvarı götürebilecek bir kadroları var. 4 forvetlerinin de sağlıklı olması işleri onlar adına kolaylaştırıyor diyebilirim.

Valencia'ya gelirsek Şubat aylarında gönderilmesi konuşulan Marcelino ile yola devam ederek ne kadar doğru bir adım attıklarını gördüler. Kral Kupası'nda final oynayacaklar. Avrupa Ligi'nde yarı finale kalmak adına en büyük aday onlar. Ligde de Şampiyonlar Ligi pozisyonu için uğraşıyorlar. Uzun bir yenilmezlik serileri vardı. Vallecano karşısında bozuldu. Bu tarz serilerin bozulması takımların rahatlaması adına iyidir. Valencia'nın da çok etkileneceğini düşünmüyorum. Villarreal'e göre daha komplike bir ekip oldukları muhakkak. Fakat Villarreal teknik direktörü Calleja'nın Marcelino ile 3 kez karşılaştığını ve 2 galibiyet 1 beraberlik aldığını belirtmem gerekiyor.

Dengeli bir maç izleriz. Villarreal şansını 2. maça taşıyacaktır. 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik tek tercihim 4/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder