Nisan 27, 2019

Athletic Bilbao - Alaves İddaa Tahmini 27.04.2019


Athletic Bilbao'da orta saha Dani Garcia, sağ açık Ibai Gomez, sağ bek Capa ve stoper Yeray sakat. Alaves'te stoper Maripan, sol açık Burgui sakat. Stoper Ely kadro dışında.

Bask bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyorlar. İki takımın da hedefi Avrupa Ligi, Bilbao duruma göre Şampiyonlar Ligi'ni de zorlayabilir.

Ev sahibi ekip Garitano yönetiminde ligde 10 iç saha maçına çıktı. Hiç yenilgi almadılar. 3 beraberlikleri var. Kendi sahalarında çok az puan dağıttıklarını söyleyebiliriz. İlk 30 dakikalık bölümlerde yoğun bir baskı kurmasalar bile üst üste pozisyonlar bularak skora gitmekte zorlanmıyorlar.

Alaves'e bakarsak iç sahada verdikleri puanlarla Avrupa yarışından uzaklaştılar. Puan olarak çok birşey kaybetmiş değiller fakat oyun olarak da yeterli hücum varyasyonlarını yapabildiklerini düşünmüyorum. Forvetleri Baston ve Calleri'nin formsuzluğu ile Alaves zorlanıyor diyebilirim.

Ev sahibini avantajlı görüyorum. İlk 30 dakikalık bölümde öne geçebilirler. İyi bir orandan İlk yarı Bilbao bahsi 6/10 alınabilir. 2-0 ya da 2-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder