Nisan 02, 2019

Espanyol - Getafe İddaa Tahmini 02.04.2019


Espanyol'da yeni bir eksik yok. Piatti ve Ferreyra sakat. Getafe'de yedek orta saha Flamini cezalı.

Her iki takım da derbilerden yenilgiyle ayrıldı. Getafe hedefi olan taraf. Leganes'e yenilmesine rağmen 4. sıradaki yerini kaptırmadı. İyi bir oyun oynamadılar. Leganes'in savunma yönü de Getafe'yi zorladı.

Espanyol ise Barça maçında ideal kadrosu ve sistemi ile oynamadı. Orta saha Darder, sol açık Wu Lei, sol bek Didac, sağ açık Hernan dinlenen oyunculardı. Forvetleri Borja da 60 dakika sahada kaldı. Getefe ise derbiden sadece 2 değişiklikle sahada olacak. Sol kanatta Portillo yerine Antunes, forvette Jorge Molina yerine Mata'yı izleyeceğiz.

Fotomaç Gazetesi değerlendirmemde Espanyol kazanır bahsini verirken Katalanların dinlenmiş oyuncularının fazla olmasından yola çıkmıştım. Hedefi olan tarafın Getafe olacağı aşikar. Espanyol düşme hattına yakın seyrediyor olsa da puan olarak düşme korkusu yaşacaklarını sanmıyorum. Tahmin açısından güç bir maç. Espanyol kazanır ya da beraberlik arasında bir sonuç olabilir. Katalanların deplasmanda iyi savunma yapabilen ekipleri açmakta zorlanması maçın seyrini etkileyecektir. 0-0 ya da 1-0 skorlarını görebiliriz. 2.5 altı bahsini biraz daha öne koyarım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder