Nisan 13, 2019

Sevilla - Real Betis İddaa Tahmini 13.04.2019


Sevilla'da Nolito ve Andre Silva sakat. Kaleci Vaclik düzeldi. İlk 11'de bekleniyor. Real Betis'te tek sorun Canales. Yetişmesi zor gözüküyor.

Caparros ile birlikte gol yemeyen ve 4-4-2 ile orta alanı defansif tutmaya çalışan bir Sevilla izliyoruz. Bugün de orta alanda Gonalons, Banega, Sarabia ve Roque Mesa'yı izleyebiliriz. Hücumda Ben Yedder ve Munir ikilisi yer alacak.

Betis tarafına bakarsak Canales takımın vazgeçilmez bir oyuncusu. Onun yokluğunda Lo Celso, Joaquin ve Guardado üzerine fazla yük binecektir. Özellikle derbilerde bambaşka bir futbol oynayan Joaquin'e bugün dikkat edilmeli.

İki tarafın da hedefi olması tempoyu yükseltecektir. Setien, Real Betis'in başına geçtikten sonra 3 Seville derbisi oynadı. İki galibiyet 1 beraberlik aldı. Geçen sezon kendi sahasında Caparros'un yönettiği Sevilla ile 2-2 berabere kalmıştı. Son haftalardaki Sevilla'nın aksine hücuma daha fazla oyuncu ile çıkan ve kalesinde pozisyon veren bir Sevilla göreceğiz. Karşılıklı goller izleyebiliriz. 3. golü de bekliyorum. Taraf bahsi biraz zorlu. 2.5 üstü seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder