Nisan 23, 2019

Alaves - Barcelona İddaa Tahmini 23.04.2019


Alaves'te forvet Calleri cezalı. Sağ açık Takashi Inui, stoper Maripan ve sol açık Burgui sakat. Barcelona'da Rakitic ve Rafinha sakat.

Alaves Avrupa Ligi pozisyonunun dışında kaldı. Çok iyi bir ilk yarı oynadılar. Fakat 2. yarıda iyi oynadılar ve hak ettiler dediğim bir deplasmandaki Villarreal maçı, bir de içerideki Levante galibiyetiydi. Biraz da ilk yarıda topladıkları puanların sefasını sürdüler şimdiye kadar. Tabi alttaki takımların da iniş ve çıkışları onları üstte tutmaya yetti. Ancak son iki aylık süreçte Valencia, Bilbao, Sevilla'nın atak yapması ile Alaves de yavaş yavaş altlara düşmeye başladı. Abelardo ile akıllı ve geleceği parlak bir teknik adama sahipler fakat kadro kalitesi olarak yeterli bir takımları yok. Calleri'nin yokluğunda Borja ve Guidetti çift forvetini sahada göreceğiz. Jony ve Rolan da kenarlarda yer alacak. Çok ofansif bir takımla sahada olacaklar. Defansif anlamda yeterli özveriyi gösteremeyen bir takım da olacaklarını söyleyebilirim.

Barcelona şampiyonluğa 6 puan uzakta. Kalan 2 maçta 6 puan almaları yetecek. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Liverpool maçı öncesi bir hafta içinde ligde oynayacakları 2 maçta 6 puan alıp şampiyon olabilirler. Bu fırsatı da tepeceklerini düşünmüyorum çünkü Alaves maçının ardından içeride Levante'yi ağırlıyorlar.

Temposu yüksek ve hareketli bir maç izleyebiliriz. Alaves de etkili hücumlar gerçekleştirebilir ve pozisyonlar bulacaktır. Ancak defansif anlamda Barça'yı karşılayabileceklerini sanmam. 1-3 ya da 0-3 skorlarına yakınım. Düşen oranla değersiz hale gelmesine karşın Barcelona kazanır bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder