Nisan 13, 2019

Huesca - Barcelona İddaa Tahmini 13.04.2019


Barcelona'da Luis Suarez ve Pique cezalı. Sergio Busquets, Messi, Rakitic ve Sergi Roberto kadroda yoklar. Vermaelen ve Rafinha sakat. Huesca'da önemli bir eksik yok.

Barcelona 1-0 kazandığı Manchester United sınavının rövanşına Salı günü çıkacak. Valvarde, Atletico Madrid'i geçen hafta yendikten sonra bu maça yedekleri ile geliyor. Dembele iyileşti ve kadroda. Büyük ihtimalle ikinci yarıda onu izleyebiliriz.

Valvarde en son bu çapta bir rotasyonu Ocak aylarında oynanan Kral Kupası maçlarında yapmıştı. Önce Levante sonra da Sevilla deplasmanlarında farklı Barcelona takımları gördük. Levante'ye 2-1, Sevilla'ya da 2-0 yenilmişlerdi. Boateng'in forvet hattında yer aldığı kenarlarda Coutinho ve Malcom'lu bir forvet hattı izleyebiliriz. Vidal, Alena ve Artur da orta alanı oluşturacak. Sıkıntıları defans göbeğinde olacaktır. Tandemde Murillo ve Umtuti ikilisi ilk kez birlikte oynayacaklar. İkisi de ağır oyuncular ve birbirlerini tamamlayabileceklerini çok düşünmüyorum.

Diğer yandan Huesca düşme potasından çıkmaya çalışıyor. Henüz herşey bitmedi. En azından iyi oynuyorlar ve umutlarını koruyorlar. İç sahada skor bulmakta zorlanmayan bir Huesca izliyoruz. Bugün de birden fazla gol bulabilirler. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Huesca yenilmez 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder