Nisan 21, 2019

Getafe - Sevilla İddaa Tahmini 21.04.2019


Getafe'de sağ bek Damian ve sol kanat Olivera cezalı. Sol bek Antunes sakat. Sevilla'da forvet Andre Silva, Sarabia, ve orta saha Gonalons sakat. Stoper Carriço cezalı.

Şampiyonlar Ligi savaşına yakışır final maçlarından birini izleyeceğiz. Kazanan takım büyük aşama kaydedebilir. Diğer yandan bu iki takımı takip eden Valencia'nın da formda bir rakip olması işleri zorlaştırıyor. Bugün 3 puan kadar bir puan da taraflar için bence oldukça önemli.

Hem Bordalas, hem de Caparros bir puanın önemini de bilerek sahaya çıkacaklardır. Getafe açısından bek sıkıntısı mevcut. Sağda genelde Bordalas'ın önde kullandığı hücumcu sol bek Foulguier forma giyecek. Solda ise stoper Cabrera o bölgeye çekilerek stopere Bruno gelecek. Eski Sevilla'lı Cristoforo'yu da sol önde izleyeceğiz.

Sevilla tarafında Sarabia önemli bir eksik. Onun yokluğunda bir ofansif oyuncu daha oyuna katmak isteyebilir Caparros. Bu anlamda sol açıkta Promes'i görebiliriz. Fran, Banega ve Rogue Mesa da orta sahada bekleniyor. Fakat Caparros'un ilk geldiğinde orta alanda banko oynattığı defansif oyuncu Amadou'nun da iyileşerek kadroya dönmesi orta alandaki üçlüden birini kesebileceğini gösteriyor. Promes'i solda izlersek büyük ihtimalle Roque Mesa yerine de Amadou'yu orta alanda görebiliriz.

İki tarafın birbirine kolay kolay alan bırakmayacağı ve beraberlikten vazgeçmeyeceği bir maç göreceğiz. Elbette skor şansları ve pozisyonlar izleriz. Fakat yüksek bir tempo ve defansta kolay kolay boşluklar verilmesini beklemiyorum. Kıran kırana bir maç olur. İlk devre için beraberlik bahsi 6/10 oynanabilir. Maç sonu seçimi yapmak zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder