Nisan 03, 2019

Eibar - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 03.04.2019


Eibar'da stoperler Arbilla ve Bigas sakat. Sol kanat Cucurella cezalı. Rayo Vallecano'da orta saha Imbula sakat. Yedek forvet Di Santo cezalı.

Vallecano yeni teknik direktörü Paco Jemez ile ilk maçında 80 dakika önde götürdüğü maçı 81'de yediği golle berabere tamamladı. Paco Jemez gelir gelmez Michel'in bir türlü vuramadığı neşteri takıma vurup Embarba, Trejo ve Advincula'yı yedeğe çekmişti. Alvaro Garcia, Pozo gibi oyuncuların daha fazla süre alması gerektiğini hep söylüyordum. Güvendiği oyuncular sağ bek Tito ve kanat forvet Bebe'yi de takıma dahil edip 4-3-3'lü bir sistemle sahaya çıktı. Kendi sahalarında rakibe ciddi pozisyon vermeden net pozisyonlara girerek iyi bir oyun oynadılar. Topu ayağında tutabilen ve teknik oyunculardan kurulu bir 11 ile yine sahada olacaklar.

Eibar tarafına gelirsek Mendilibar hafta içi maçlarında rotasyon yapmayı sever. Forvette Charles ve Cardona, sol açıkta De Blasis'i izleyebiliriz. Eibar'ın bir hedefi kalmadığını ve lig sonuna kadar Eibar maçlarına dikkat edilmesi gerektiğini söylemeye devam edeceğim.

Yeni teknik direktörleri ile ilk maçında oyununu beğendiğim düşme hattından kurtulmak isteyen Rayo Vallecano puan alabilir. Fotomaç Gazetesi tahminimde TGS 2-3 ya da Vallecano yenilmez arasında kalmıştım. Eibar'ın muhtemel rotasyonu sonrası Vallecano çifte şans tarafı da değerlendirilebilir. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Vallecano yenilmez 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder