Mart 10, 2015

10 Mart Şampiyonlar Ligi

* No bet *

Real Madrid'te James, Ramos sakat. Modric iyileşti ve kadroda.

Schalke'de iki kaleci Fahrmann ile yedeği Giefer'in sakatlığı sürüyor. Orta saha Boateng cezalı. Draxler, Kirchoff, Obasi, Kolasinac, Aogo sakatlıkarı nedeniyle yok.

İlk maç Real Madrid'in kontrolünde geçen 3.5 altı bahsinin rahat geldiği bir maç olmuştu. Real istediği zaman tempoyu ayarlayıp pozisyona girdi maçta. İlk yarının son bölümlerinin biraz hareketli geçtiği Real'in pozisyona girdiği anlarda genç kaleci Wellenreuther'in kurtarışlarını izlediğimiz bir 45 vardı Almanya'da. İkinci yarıda ise Schalke oynamak istese de maçın tek pozisyonunda topları direkten döndü.

Bugün birşeyler yapması gereken maçı zorlaması gereken taraf Schalke olacak. Muhtemel 11'lerde gözüktüğü gibi Barnetta ve Meyer'li bir 11 ile sahada olurlarsa gol bulabilmelerini olası görüyorum. Diğer yandan maçın ağırlığını hücuma verecekleri için Real'in ligde oynadıkları son maçların aksine üretken olmakta sıkıntı çekmeyeceği bir maçı izleyebiliriz.

REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo ve Benzema.
SCHALKE 04: Wellenreuther; Höwedes, Matip, Nastasic; Uchida, Fuchs; Neustädter; Barnetta, Meyer; Choupo-Moting, Huntelaar.

3-0 ya da 3-1 ile geçilebilecek bir maç beklentim var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder