Mart 16, 2015

16 Mart La Liga

* Kg var *

Getafe'de sağ bek Valera ve forvet Lafita sakatlığı süren isimler. Önemli bir eksikleri yok.

Real Sociedad'ta Vela'nın sakatlığı sürüyor. Kadroyu henüz açıklamadılar. Sağ bek Carlos ve oyun kurucu Zurutuza kadroda olmayabilir.

Sociedad maçlar berabere gittiği sürece mutlu olabilen bir takım. Getafe ise alt yapıdan gelen teknik direktörleriyle mutlu bir tablo çiziyor. Yeni teknik direktörleriyle evlerinde ilk maçlarına çıkacaklar. Malaga ve Cordoba maçlarında oyun olarak çok baskın olmasalar da her an pozisyona girebilen ve üretken olabilen bir görüntü verdiler. Bugün de evlerinde gol atmadan bu maçı bitirebileceklerini düşünmüyorum. Özellikle 3. bölge oyuncuları Alvaro, Pedro ve Sarabia'nın formu bu maç için umut vadeden cinsten. Ayrıca sonradan oyuna girip maçların şeklini değiştirebilecek 3 önemli oyuncu Baba, Yoda ve Freddy de kenarda olacaklar.

Sociedad'a gelirsek Moyes ile 7 deplasman maçı oynadılar. İlk iki deplasmanları Depor ve Villarreal'e karşı gol bulamadılar. Ardından Levante, Granada, Real Madrid ve Almeria deplasmanlarında gol attılar. Son Valencia deplasmanında gol bulamadılar. Bu 7 deplasman maçında 4 beraberlik 3 yenilgileri var. Real, Villa ve Valencia'ya yenildiler.

Bugün biraz daha beraberlik ağırlıklı bir maç bekliyorum. Şu tablodan gördüğümüz gibi Sociedad deplasmanları bir puanla kapatmayı seviyor. Bugün de Getafe'nin bir puanla üstündeyken beraberlik işlerine gelecek bir skor olabilir. 1-1 ya da 2-2 bitebilecek bir maç var aklımda.

Getafe: Guaita; Alexis, Velázquez, Naldo, Escudero; Lacen, Juan Rodríguez; Pedro León, Sarabia, Diego Castro; ve Álvaro Vázquez.

Real Sociedad: Rulli; Zaldua, Ansotegi, Iñigo Martínez, Yuri; Granero, Rubén Pardo, Xabi Prieto; Chory Castro, Canales, Agirretxe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder