Mart 06, 2015

6 Mart La Liga

* Eibar yenilmez *

Levante'de sağ bek Ivan Lopez, sağ bek Pedro, orta saha Diop sakat, Nikos, Ivanschitz ve Sissoko kadro dışındalar.

Eibar'da yedek bekler Abraham ve Didac kadroda yoklar.

İki takımın da istikrarsız performansları olduğunun altını çizmem gerek. Levante en son evinde Malaga'yı 4-1 ile geçerken mükemmel bir futbol ortaya koymuş rakibini sahadan silmişti. Ardından yine evinde oynadığı Granada maçını kötü oynayarak rakibin savunma hataları ile kazandı. Deplasmandaki Rayo maçı ise yine yokları oynadıkları ve kaleci Marino'nun hatalarının ön plana çıktığı bir maç oldu.

Eibar'a gelirsek ligin ilk yarısında aldıkları puanların kaymağını yemeğe devam ediyorlar. Bir sonraki maçları içerde Barcelona ile. Levante'nin de bir sonraki maçı Real Madrid deplasmanı. Şu iki rakip yeteri kadar korkutucu bu iki ekip için. Özellikle Levante bu maçtan mutlaka puan çıkartmalı hatta bu 3 puan olmalı. Diğer yandan Eibar bir puanı yeterli görebilir, üstelik rakibi kazanmak için oynarken bunun avantajını da kullanabilirler.

Alt/üst konusunda maç çok alt gibi dursa da bu tür maçlardan hep korkarım. Eibar son haftalarda golsüz kalmış bir takım. Ancak Levante evinde kazanmak için oynarken son 3 maçında, Granada, Malaga ve Athletic maçlarında ilk golü yiyen taraf olmuştu. Bugün de Eibar'ın ilk golü bulabileceği, maçın geri kalan kısmının ise Levante baskısı ile birlikte Eibar'ın ilk kez geçen hafta kaleyi koruyan ve başarılı bir maç çıkartan kaleci Jaime'nin kurtarışlarıyla şekillenebileceği bir maçı izleyebiliriz. 1-1 ya da 0-2 skoru arasında bir maç bekliyorum.

LEVANTE: Mariño, Morales, Navarro, Ramis, Toño, Xumetra, Simao, Camarasa, Rubén, Barral ve Uche.

EIBAR: Jaime; Bóveda, Añibarro, Raúl Navas, Lillo; Borja, Dani García; Manu, Arruabarrena, Saul; ve Piovaccari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder