Mart 01, 2015

2 Mart La Liga

* Celta Vigo kazanır *

Celta Vigo'da sol bek Planas, orta saha Obina sakat. Sağ bek ve stoper oynayan Sergi cezalı. 2 aylık sakatlığı sonrası sağ bek Mallo iyileşti ve ilk 11'de olması bekleniyor.

Elche'de stoper Enzo Roco cezalı. Stoper Pelegrin, orta saha Mosquera sakat. Sürpriz bir isimin yokluğu ise dikkat çekiyor. Forvet Jonathas son dakika sakatlığı nedeniyle kadroda yok.

Celta için herşey yolunda gidiyor, tekrar yükselişe geçtiler. Bugün Elche defansı ve Celta hücumu arasında bir maç bizi bekliyor. Celta maçın ilk düdüğüyle birlikte rakip yarı alanda paslı oyununu oynamaya başlıyacaktır. Ancak her zamanki gibi 10 pozisyondan bir gol de çıkartabiliyorlar. Elche deplasmanlarda baskı oyununa karşılık verebilen bir takım değil. Bugün de Celta'nın yarı sahalarına hapsettiği Elche takımı şu sıralar yaptıkları gibi kalecileri ile direnebilir sadece. 2-3 gol arası bitebilecek 2-0 ya da 2-1 iki skor tahmini arasında geçebilecek bir maç bekliyorum.

CELTA: Sergio; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Jonny; Radoja, Augusto Fernández, Krohn-Dehli; Orellana, Nolito ve Charles.

ELCHE: Tyton; Damián Suárez, Lomban, José Ángel, Edu Albacar; Pasalic, Adrián González; Aarón, Fayçal Fajr, Víctor; ve Cristian Herrera.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder