Mart 13, 2015

13 Mart La Liga

* Valencia birden fazla farkla kazanır *

Valencia'da stoper Mustafi ve defansif orta saha Javi Fuego cezalı durumdalar. Bu iki isim dışında tam kadrolar.

Deportivo'da forvetler Helder ve Toche sakatlar. Orta sahadan Wilk kadroda yok.

Deportivo'nun artık hücum yönü ağırlıklı bir takım olduğunu söylüyorum. Bugün hedef maçları bu maç olmasa da sağ bekte kullandıkları Juanfran'ı öne atıp, arkasında bir sağ bek Laure'yi ilk 11'e monte edebilir Victor Fernandez. Gaya ve Piatti'li etkili sol kanada karşı da yapılması doğal bir hamle bu. Bunun dışında yine iki orta saha ve 3 forvetli bir Depor izleyeceğiz sahada.

Valencia'ya gelirsek Feghouli-Rodrigo değişikliğiyle Rodrigo'nun ilk 11'de başlayacağı, Feghouli'nin sonradan oyuna girebileceği bir maç beklentisi var. Stoperde Mustafi'nin yerinde Orban'ı, Fuego'nun bölgesinde Enzo'yu, sol içte de Andre Gomez'i görmemiz olası. Valencia evinde oynarken kanatları kapatabilen, orta alanı kalabalık tutan ve hareketli savunma yapabilen takımlara karşı zorlanabiliyor. Deportivo ise bu tarz bir takım değil. Depor daha çok hücuma çıkmak isteyen, bu yüzden de dönüşlerde eksik yakalanabilen orta alanı rahat geçilebilecek bir takım. Valencia bugün ilk yarıdan bulabileceği gollerle maçı koparabilir. Handikap oynamayı pek sevmesem de Valencia'nın kolay pozisyona girebileceği bir maç beklediğimden bahsim onların tarafında. 3-0 ya da 3-1'lik bir maç görmemiz olası.

Valencia: (4-3-3) Alvés – Barragán, Otamendi, Orban, Gayá – Enzo Pérez, André Gomes, Parejo – Rodrigo, Negredo, Piatti
Deportivo: (4-2-3-1) Fabricio – Laure, Insua, Sidnei, Luisinho – Álex Bergantiños, Borges – Juanfran, Lucas Pérez, Cavaleiro – Oriol Riera.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder