Mart 12, 2015

12 Mart Avrupa Ligi


* Kg var *

Villarreal'de kritik eksik cezalı olan defansif orta saha Pina. Kaptan orta saha Bruno, yedek bekler Adrian ve Jokic'in sakatlıkları sürüyor. Kadroyu açıklamadılar.

Sevilla'da kaleci Beto dışında eksik yok.

Villa açısından maçın en önemli noktası orta alanda Bruno'nun sakatlığı sonrası onun yerini doldurabilecek tek oyuncuları Pina'yı da bu maçta kullanamıyor olmak ciddi bir handikap. Pina top çalan, fiziğiyle mücadele eden, öne de oynayabilen, sert yapıda bir futbolcudur. Bugün eksikler sonrası Villarreal'de oluşabilecek muhtemel orta alan ikilisi yumuşak bir takıma karşı rahat rahat oynayabilecek bir ikili. Jonathan ve Trigueros teknik, ara pas atan futbolu güzelleştirebilen iki oyuncu. Karşılarındaki iki fizikli, defansif, bozmaya oynayan Sevilla orta sahasını düşününce maçın belirli bölümlerinde Sevilla'nın Villa'ya karşı üstünlük sağlayacağını da söyleyebilirim.

Villa daha iyi bir hücum takımı olması anlamında ön plana çıksa da Emery'nin bu tür ikili maçlardaki tecrübesi Marcelino'ya göre daha fazla. Bugün Villa'yı skorsuz tutamayacaklarını bildikleri için gol bulmayı amaçlayacaklardır. Villa'nın tek farkla kazanabileceği, iki takımın da gol bulabileceği bir maç bekliyorum. Pina sahada olsaydı Villarreal kazanır bahsini daha ön plana koyardım.

VILLARREAL (ESP): Asenjo, Mario, Mussachio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Manu Trigueros, Jonathan dos Santos, Moi Gómez, Cheryshev, Vietto ve Uche,

SEVILLA (ESP): Sergio Rico; Coke, Pareja, Carriço, Fernando Navarro; Krychowiak, Iborra; Aleix Vidal, Banega, Vitolo; ve Bacca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder