Mart 20, 2015

20 Mart La Liga

* Valencia tek farkla kazanır *

Elche'de defansif oyuncu Jose Angel cezalı. Sağ açık Aaron sakat. Kadroları henüz açıklanmadı.

Valencia'da sağ açık Rodrigo cezalı. Orta saha Enzo Perez sakat. Negredo'nun hafif bir sakatlığı var kadroda, ama 11'de başlamayabilir.

Elche için şunu söylemem gerek evlerinde üretken olmayı başarabilen bir ekip. Topla oynamayı seviyorlar, ceza sahasında organize olabiliyorlar. Bugün Valencia'ya karşı da bunu başarabilirler. Skor bulsalar bile başaramadıkları şey oyunu koparabilmek. Bu şansları elde etmelerine rağmen bitirici vuruşlarda sorun yaşıyorlar.

Valencia'ya gelirsek sezon boyunca deplasman performansları kolay kazanırlar demek için yeterli değil. Son deplasmanları Cordoba ve Espanyol karşısında çok iyi oynamasalar da gol noktasında daha bitirici olarak, üretken olamadan maçları kazanmayı başardılar. Bugün de Elche'nin daha iyi oynayıp, Valencia'nın kazanacağı bir maç görebiliriz.

İki takım açısından da farklı bir maç olmayacaktır dengede gidecektir. Valencia ilk golü atsa da farka gidebileceği bir maç değil, Elche mutlaka karşılık vermek isteyecektir. Büro tahmini için 0 ihtimalini de düşünürüm maçta. İddaa için h(0) bahsini 3/10 tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder