Ocak 07, 2016

Kral Kupası Son 8 İlk maçlar perşembe

* Cadiz yenilmez *

Celta'da stoper Fontas ve Nolito dışında eksik yok. Tam kadrolar.

Muhtemel 11'lerde Celta'nın as oyuncularının yedekte başlaması bekleniyor. Pazar günü Atletico'yu sahalarında ağırlayacaklar. Orta alandan Agusto'yu Atletico'ya kaptırdılar. Nolito'nun da sakatlığı sürüyor. Celta Vigo zaten geniş kadrosu olan bir takım değil. Ligin ilk yarısı boyunca sakatlık sorunu yaşamadan aynı 11'lerle devam ettiler. Agusto'nun ayrılması sonrası mutlaka takviye yapmak zorundalar.

Bir önceki turda 1-0 biten Almeria rövanş maçına da benzer bir kadro ile çıkmışlardı. Forvette Guidetti, kenarlarda genç oyuncu Sene ve Drazic, forvet arkasında Madinda. Bu kadro maçın ilk yarısında duran toptan bir gol bulmuş ve herhangi bir pozisyona girememişti. Rakibin baskısına ve iyi oyununa boyun eğmişlerdi. Cadiz'e karşı daha üretken olabilirler tabi. Yine de as kadro kadar başarılı olabileceklerini sanmıyorum.

Orellana, Aspas, Wass ve Pablo dörtlüsünün 11'de olmadığı Celta'ya karşı gelirim.

* TGS 2-3 *

Eibar-Las Palmas

Eibar'da yedek forvetlerden Arruabarrena sakat. Stoper Ramis, sağ bek Capa ve orta saha Dani Garcia kadroda yoklar.

Las Palmas'ta kanat Nauzet, yedek forvet Willian Jose sakat. Sol açık Viera kadroda yok. Forvet Arkası Tana ve orta saha Hernan kadroda yoklar.

Eibar'da sol açık Saul Berjon ve forvet Borja lig maçında haftasonu 11'de başlamadılar. Mendilibar bu iki as oyuncuyu bugünkü maça sakladı diyebiliriz. Eibar'ın hücumda alternatifli ve formda isimleri olsa da orta saha için aynı şeyi söylemek zor. Orta sahanın iki as ismi Dani Garcia ve Escalante alternatifsiz isimler. Bugün Dani kadroda yok. Escalante'de yedekte olacaktır. Orta sahada Eddy Silvestre ve ofansif oyuncu Adrian'ı göreceğiz.

Diğer yandan Las Palmas'ın 2.ligden La Liga'ya da taşıdığı özellikle orta alanda ve hücumda altnernatifli bir kadosu var. Üstelik bu kadro birbiriyle oynamaya alışkın bir kadro. Bugün forvette Asdrubal, orta sahada Roque, Culio, Valeron, kenarlarda da Wakaso ve Momo'yu izleyeceğiz. Araujo, El Zhar gibi isimler yedekte başlayacaklar.

Ben maçı ortada ve dengeli görüyorum. Büyük ihtimalle kenardan gelicek isimler maçın skorunu tayin edebilir. Çok gollü bir maç izlemeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder