Ocak 12, 2016

Kral Kupası son 8 rövanş maçları Salı

* Deportivo-Mirandes *

* İlk yarı beraberlik *

Deportivo'da ilk maçta forvet hattından yer alan Jonathan sakat. Orta saha Borges'in sakatlığı sürüyor. Stoper Sidnei dinlendiriliyor.

Mirandes'te stoper Alvaro Corral'ın sakatlığı var başka bir eksikleri yok.

Deportivo'da ilk maça göre birkaç değişiklik olacak. İlk maçta sol önde oynayan Luisinho sol bekte görev yapacak, önünde ofansif isim Miguel Cardaso'nun oynaması bekleniyor.

1-1 biten ilk mücadeleye ev sahibi daha istekli başlamıştı. Çok fazla pozisyon olan bir maç değildi. Mirandes duran topları etkili kullanan bir takım. Tehlikelerini de duran toplardan buldu. Golü de korner dönüşü attılar.

2. yarıda ise Cardaso oyuna girince daha atak bir Deportivo izledim. Onlar da Cardaso'nun kornerine Lopo'nun kafasıyla buldular.

Bu maçta Deportivo'da Fede ve Cardaso'nun 11'de başlaması bekleniyor. Fakat ilk maçın Oriol Riera'ya göre daha etkili forveti Jonathan sakat. Lucas, Faysal, Luis Alberto gibi hücumun 3 as ismi yedekte başlayacaklar. Diğer yandan Mirandes'te de ilk maçta bahsettiğim en golcü forvetleri Lago 2. yarıda oyuna dahil olacaktır.

Yine duran topların oyunu açabileceği kolay kolay 0-0'ın bozulmayacağı bir maç bekliyorum. Deportivo adına 1.55 oranıyla kolay bir maç değil. 

Deportivo: (4-3-3) Manu - Laure, Lopo, Róber, Luisinho – Jonás, Mosquera, Juan Domínguez – Cartabia, Oriol Riera, Cardoso.
 

Mirandés: (3-4-3) Fernández – Galán, Ortíz, Cantero – Moreno, Lázaro, Vélez, Kijera – Sangalli, Prats, Álex García. 

* Sevilla-Betis *

* No bet * 

İlk maçın 0-2 skoruyla Sevilla işi deplasmanda bitirdi. Derbilerde erken konuşmak çok iyi değildir. Ancak Betis ilk maçta Ruben Castro ile 80. dakikada bu maç için umudu olabilecek penaltı hediyesini geri çevirdi. Ruben'in kaçırdığı kaçıncı penaltı bu ben hatırlamıyorum. Skor 1-2 olsaydı, bugün çok daha değişik bir maç izleyebilirdik. 

Real Betis'te Pepe Mel kovuldu. Alt yapı teknik direktörü Juan Merino görev başına geldi. Geçen sezon da Kasım ayının sonunda görevdeki teknik adam kovulunca Merino takımı devralmıştı. 1 aylık bir dönemde takımın başında kalmıştı. Merino futbolcuların çok sevdiği bir figürdür. O dönemde Betis maçlarını takip ettiğim için gol attıklarında hep beraber teknik direktöre koşan oyuncular görmüştüm. 

Bu maçta agresif bir Betis görebiliriz. İlk maçta kalede yer alan Dani sakat. As kaleci Adan görev yapacak. Ben maçı pas geçiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder