Eylül 15, 2019

Alaves - Sevilla İdaa Tahmini 15.09.2019

Alaves'te önemli bir eksik yok. Sevilla'da Nolito sakat.

Her iki takım da iyi bir başlangıç yaptı. İki tarafın da yenilgisiz olduğunu hatırlatmam gerek. Genelde bu tür yenilgisiz takımların maçında kontrollü futbol öne çıkar. Zaten sezon başından beri hücuma çıkmaktan korkan ve az ofansif oyuncu kullanan bir Alaves izliyoruz. Bugün kanatları da savunma yapabilen Adrian Marin ve Aleix Vidal ile dolduracaklar. Bu da Sevilla'nın hücuma çıkan bekleri Navas ve Regulion'un etkinliğini düşürecektir.

Diğer yandan Sevilla deplasman maçlarını kazanarak geldi ancak iç sahada yeterli ofansif gücü ortaya koyamadı. Bugün de her hattıyla ceza sahasını kapatan bir rakip ile karşılaşacaklar. Nolito yerine Münir'in solda oynaması beklenebilir. Hareketsiz ve henüz uyumu olmayan oyuncular Munir ve De Jong hücum hattıyla Alaves'i açabilmeleri zor. Kenardan Dabbur ve Chicharito hamleleri ikinci yarıda gelirse biraz daha ceza sahasını karıştırabilecek bir Sevilla izleyebiliriz.

İlk yarı için iki taraf da birbirini kontrol edecektir. İlk yarı beraberlik 6/10 oynanmalı. Maç sonu için de 2.5 altı bir skor öne çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder