Eylül 19, 2019

Getafe - Trabzonspor İddaa Tahmini 19.09.2019

Getafe'de defans Oliveira, Antunes, Amath, Bergera sakat. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Onazi, Ekuban, Fernandes, Yusuf Sarı sakat.

9 yıl sonra Avrupa'ya geri dönen bir Getafe var. Bordalas ile oturmuş bir takımları var. Kendi sahalarında kolay pozisyon vermiyorlar. Getafe'den puan alabilmek için az pozisyondan gol çıkarabilmek önemlidir. Ne yazık ki Trabzonspor kadrosu bitirici vuruşlarda zorlanıyor. Getafe'ye karşı çok fazla pozisyona giremeyecek ve üretken olamayacaklardır. Bu da skor ihtimallerini düşürüyor.

Diğer yandan Getafe lige istediği gibi başlayamadı. Ligde henüz kazanamamış olmaları da Avrupa'da 3 puan alıp rahatlama isteğini yükseltecektir. Bordalas büyük bir rotasyon yapmaz genelde. Molina, Cucurella ve Arambarri gibi üzerine fazla yük binen oyuncular dinlenebilirler. Mata ve Angel forvet hattını Faysal, Portillo ve Kenedy besleyebilir. Getafe'nin öne geçerek oyunu kontrol etmesini bekliyorum. Genel anlamda Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan ve Getafe forvet hattı arasında bir maç izleyebiliriz. 2-0 ya da 3-0 skorlarına yakınım. Getafe kazanır bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder