Eylül 25, 2019

Valencia - Getafe İddaa Tahmini 25.09.2019

Valencia'da sağ bek Piccini, sol bek Gaya ve sağ orta saha Soler sakat. Getafe'de yeni bir sakat yok. Yedek forvet Gallego kadro dışında. Sol bek Raul dinleniyor.

Valencia'da Celades'in 4-3-3 sistemini benimseyeceğini söylemiştim. Ancak şimdilik defansif bir 4-3-3'ü tercih ediyor. Bu sistem Chelsea gibi deplasmanlara gittiğinde işleyebilir. Ancak iç sahada Leganes gibi bir takımla karşılaştıklarında üretkenlikten uzak bir Valencia'yı ortaya çıkarabiliyor. Solda Jaume Costa ve sol açıkta Cheryshev ile sahada olacaklar.

Getafe'ye gelirsek Molina dinlenebilir. Belki Portillo ya da Faysal'dan birini de sağ kanatta görebiliriz. 2-3 bölge haricinde rotasyon görünmüyor.

Madrid ekibi yeni kanat oyuncuları Cucurella ve Jason'un takıma alışmasıyla hücumda geçen sezonki seviyesine ulaştı. Hatta zaman zaman geçen sezonun da üzerine çıkabilirler. Çünkü bu sezon takıma katılan sağ bek Nyom ve sol bek Raul da tam Bordalas'ın aradığı özellikte oyuncular. Her ikisi tempolu ve hücumda adrese teslim ortalar yapabilen isimler.

Valencia'da taşlar tam yerine oturmadı. Sistemi daha iyi işleyen ve forvetleri formda olan Getafe'nin en az 2 gol bulabileceğini düşünüyorum. Bu da puan almalarına yetecektir. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. Getafe yenilmez ilk tercihim olur. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder