Eylül 22, 2019

Sevilla - Real Madrid İddaa Tahmini 22.09.2019

Sevilla'da Nolito dışında eksik yok. Real Madrid'te Asensio, Isco, Modric, Marcelo kadroda yok.

Sevilla perşembe günü Karabağ deplasmanından döndü. Kalede Vaclik, stoperde Diego Carlos 90 dakika oynadılar. Keza Joan Jordan da 58 dakika sahadaydı. Banega ise 18 dakika sahada kaldı. Genel anlamda hem beklerde, hem hücumda hem de orta alanda rotasyonlu bir kadro ile perşembe gününü geçtiklerini söyleyebiliriz.

Real Madrid'e gelirsek, Zidane da rotasyonu seven bir hocadır, fakat sakatlar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. PSG deplasmanında Ramos cezalıydı dinlendi. Ramos dışında PSG maçı 11'inde başlayan Bale'in yedekte olması bekleniyor. Bale yerine Lucas, Militao yerine Ramos ile PSG maçı 11'i aynen sahada olacak.

Hafta içi maçlarını göze alınca yorgun bir Real Madrid'in karşısında dinlenmiş bir Sevilla izleyeceğiz. Sevilla'da Nolito'nun alanında Karabağ karşısında iyi oynayan Oliver Torres'i görebiliriz. Sağda Ocampos bekleniyor. Forvet bölgesinde De Jong ile oluşturalacak. Sevilla'nın orta sahası ve savunma yapabilen Torres ile Ocampos'u ile çok daha dengeli ve kesici bir takım olacağını söyleyebilirim. Tek zayıf bölgeleri bana göre De Jong. Jong hala takıma alışamadı ve pozisyon içine girdiğinde ayakta kalmakta zorlanıyor. Hernandez'in daha güçlü başladığını ve 2. yarıda De Jong'un yerine oyuna girebileceğini düşünüyorum.

Real'e gelirsek Modric yokken orta alanda 2-3 top yapmakta bile zorlandılar. PSG maçı 3-0 bitti ancak 5-6 da olabilirdi. Zidane en azından Lucas'ı sahaya sürerek orta alan gücünü biraz daha arttırmak peşinde ancak Banega, Juan Jordan, Fernando hatta Oliver Torres dörtlüsü ile Sevilla'nın da Real'e karşı üstünlük kurması zor olmaz. Endülüs ekibi adına tek sorun bitirme bölgesinde yaşanacak.

Real'in yine oyun kurmakta zorlanacağı, Sevilla'nın ise topu ceza sahasına kolay geçirip skor bulmakta zorlanabileceği bir maç bekliyorum. Bu anlamda ilk tercihim 6/10 ilk yarı 1.5 gol altı seçimi. 2. yarıda Bale, Herhandez gibi isimlerin katkısı ile biraz daha açık bir maç izleyebiliriz. Maç sonu için Sevilla yenilmez'e yakınım. Skor tahmini ise zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder