Eylül 24, 2019

Real Valladolid - Granada İddaa Tahmini 24.09.2019

Valladolid'te sağ kanat Antonito, sol bek Barba, Enes ve orta saha Anuar kadro dışında. Granada'da oyun kurucu Fede Vico'nun sakatlığı sürüyor.

İki takım da bazı bölgelerde rotasyon yaparak sahada olacak. Valladolid'te Villarreal maçında penaltı yaptıran stoper Salisu yerine Joaquin'i görebiliriz. Sol beke Nacho dönecek, sol açıkta da Toni'yi göreceğiz. Orta alanda da Michel yerine San Emeterio ile başlayabilirler.

Granada tarafına gelirsek Yangel Herrera yerine Gonalons'u görebiliriz. Soldado Barça maçında 58 dakika sahadaydı, bugün de 11'de başlaması bekleniyor. Sağ açıkta Puertas dinlenebilir. Yerine Vadillo'yu görebiliriz. Solda ise Carlos Fernandez bekleniyor.

Barcelona karşısında savunmayı iyi kurgulayan bir Granada vardı. O gün de yazımı yazarken enerjik ve etkili Granada orta sahasının Barça'yı zorlayacağını belirtmiştim. Yine de Barcelona'ya pozisyon vermemelerini pek beklemiyordum demeliyim. Tabi Katalanların organize olamaması da bunda etken oldu.

Valladolid iç saha maçlarında her zaman etkili oynar. Fakat bitiricilik yönünden de sıkıntılar yaşar. Bugün Nacho'nun çıkışlarını Vadillo ile kontrol altına alabilecek, sağ açıkta da Plano'nun ceza sahasındaki etkinliğini defansif 3 orta saha ile azaltabilecek bir Granada bekliyorum. Endülüs ekibi ikinci yarıda Machis ve Puertas gibi hızlı kanatlarını devreye sokabilir.

Granada'nın 1 ya da 3 puana yakın olacağı bir maç bekliyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Çifte şans Granada seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder