Eylül 28, 2019

Atletico Madrid - Real Madrid İddaa Tahmini 28.09.2019

Atletico Madrid'te Morata cezalı. Real'de Asensio, Mendy ve Marcelo'nun sakatlığı sürüyor. Modric ve Isco kadroda yer alabilirler.

Zidane hafta içi sürpriz bir kadro çıkartarak Benzema, Bale, Hazard, James, Varane, Courtois ve Carvajal'ı dinlendirdi. Bugün Hazard, Bale, Benzema ve James'li bir 11 görebiliriz. Sol bekte Nacho devam edecek. Modric ve Isco'nun ise 2. yarıda süre alması beklenebilir.

Diğer yandan Atletico Madrid'te sürpriz bir isim orta sahada yer alabilir. Simeone daha sağlam bir takım kurma adına Llorente'yi de orta sahaya monte edecektir. Saul ve Koke'nin sağ ve solda yer aldığı, göbekte Llorente ve Thomas'ı izleyeceğimiz bir dörtlü ile sahada olacaklar. Real'in bu orta sahayı geçmesi için daha fazla uzun top kullanması gerekecek.

Diğer yandan Atletico'ya gelirsek Simeone genelde derbi maçlarda Saul ve Koke'ye uzaktan şutlar konusunda talimat verebiliyor. Aynı şekilde Llorente'nin de hücuma desteğini bugün göreceğiz.

İki tarafın da birbirini bekleyeceği ve fazla risk almayacağı bir derbi izleyebiliriz. İki ekibin de hücum bölgesine şu anda tam olarak güvenmediğim için 2.5 alt tercihi ilk fikrim oldu. 0-0, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder