Eylül 22, 2019

Espanyol - Real Sociedad İddaa Tahmini 22.09.2019

Espanyol'da stoper Naldo cezalı. Forvet Ferreyra sakat. Real Sociedad'ta kaptan Illara'nın sakatlığı sürüyor. Januzaj kadro dışında.

Espanyol perşembe akşamı yüksek tempolu bir maç oynamak zorunda kaldı. Evlerinde Avrupa Ligi ilk maçına çıktılar ama hayal kırıklığı yarattılar. Biraz da sezonu erken açmanın sıkıntısını yaşıyorlar. Avrupa Ligi'nde fazla ön eleme maçı oynadılar. O yorgunluk lige de yansıdı. Sadece bir galibiyetleri var. Onu da deplasmanda alabildiler. İçeride oynadıkları iki maçta da hem Sevilla hem de Granada karşısında ilk golü yiyen ve maçların kontrolünü rakibe veren bir Espanyol izledim. Üstelik bu iki maçta pozisyona girmekte de zorlanmışlardı.

Frencvaros karşısında Darder ve Victor Sanchez dinlendi. Sağ kanat Melendo 57 dakika, sol açık Vargas ise 75 dakika sahadaydı. Bugün forvet hattında yer alması beklenen Calleri ise son 30 dakika forma giydi.

Real Sociedad tarafına bakarsak, deplasmanda topun arkasına geçmelerinden çok hoşlanmıyorum. Daha fazlasını yapabilecek kapasiteleri var ki bunu iç sahada zaten gösteriyorlar. Fakat Imanol Garcia deplasman için biraz daha tutucu olabiliyor. Bask derbisindeki hayal kırıklığı dışında genel anlamda yeni transferlerin takıma değer kattığı bir Sociedad izliyorum. Isak, Valencia maçının son bölümlerinde oyuna girerek skorun değişmesine katkı sağladıktan sonra 11'de de kendine yer buldu, ki önündeki Willian Jose'yi kesmek de o kadar kolay değildir. Keza Odegaard sezon başından beri ilk 11'de ve her maça damgasını vuruyor.

Sociedad'ın ön alanını daha yaratıcı ve formda bulduğumu söyleyebilirim. Espanyol ise Vargas ve Darder dışında skora gidebilecek bir oyuncu çıkarmakta zorlanır. Özellikle Borja'nın gidişinden sonra sazı eline alan Ferreyra'nın da sakatlanması ile takıma Ağustos sonunda katılan Calleri'den gol ummak zorundalar. İlk golü Sociedad'ın bulacağı ve 3 puana yakın olacağı bir maç izleyebiliriz. 1-2, 0-2 skorlarına yakınım. Ufak da olsa beraberlik ihtimali var, bu yüzden İlk gol Sociedad bahsini öne koyuyorum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder