Eylül 24, 2019

Barcelona - Villarreal İddaa Tahmini 24.09.2019

Barcelona'da Umtuti ve Alba sakat. Sağ açık Carles Perez ve Rakitic kadro dışındalar. Villarreal'de bek Alberto Moreno dışında eksik yok.

Barcelona, Granada karşısında kötü bir oyun oynadı. Maçın başında yenik duruma düşseler de rakibin oyunu kontrol etmesine izin verdiler. Ansu Fati sahaya girene kadar pozisyon üretmekte bile zorlanan bir takım vardı. Sol bekte ilk kez görev yapan Junior Firpo maçın ilk dakikasında rakibe hediye ettiği golden sonra toparlanamadı ve oyundan çıktı. Muhtemel 11'lerde bugün yine Firpo'nun solda başlayacağı gözüküyor. Alba'yı yedeklemek adına takıma katılan Firpo'yu beğeniyorum. Fakat yaptığı hatanın hala etkisinde olabilir ve bugün 11'de başlamasını pek doğru bulmuyorum.

Messi, Suarez ve Griezmann üçlüsünü ise hücumda izleyeceğiz. Bosquets ve Artur'un orta sahaya dönüşüyle daha farklı bir Barça göreceğimizi söyleyebilirim.

Villarreal tarafına bakarsak Calleja yeni sistemiyle gol yemeden iki galibiyet aldı. 4-1-4-1 ile dengeli bir takım oldular. Anguissa'nın ilk 11'e monte edilmesi Villarreal'in savunma yapısını ve orta alan kesiciliğini yükseltti. Tabi ki Barça karşısında stoperlerinin de iyi olmasına ihtiyacı var. Fakat Albiol ve Pau Lopez tandeminin Griezmann ve Luis Suarez'in çabukluğu karşısında oldukça ağır kalacağını söyleyebilirim. Büyük ihtimalle maçın ilk bölümlerinden itibaren Asenjo ile karşı karşıya kalan Barça üçlüsü izleyeceğiz.

Diğer yandan Villarreal hücumda uyumlu bir görüntüde. Cazorla'nın önderliğinde Gerard ve Ekambi'yi pozisyona sokmakta zorlanmıyorlar. Etkili yedek isim sol açık Ontiveros da Valladolid maçını kazandıran oyuncu olarak Barça'ya karşı da süre alacak ve tehlikeler yaratacaktır. 3-2 ya da 4-1 skorlarına yakınım. Öne koyduğum tercih 3.5 üstü oldu 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder