Eylül 25, 2019

Leganes - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 25.09.2019

Leganes'te kaleci Cuellar ve stoper Tarin'in sakatlığı sürüyor. Bilbao'da De Marcos sakat. Aduriz ve San Jose kadroda yok.

Bilbao teknik direktörü Garitano hafta içi programlarında rotasyonu seven bir hoca. Bugün muhtemel 11'de bazı sürprizler görebiliriz. Muniain'in dinlenmesi bekleniyor. Orta sahada Vesga, forvette Kenan Kodro gibi isimleri de görebiliriz.

Leganes'in acilen 3 puana ihtiyacı var. Aksi takdirde bir değişim söz konusu olabilir. Valencia karşısında puan almak için savaşan bir takım vardı. Rakiplerinden daha iyiydiler. El Nesyri ve Oscar gibi isimlerin formunu yükseltmesiyle daha iyi bir Leganes izleyebiliriz. Tabi Leganes'in oyun planında beklerin de hücuma katkısı önemli. Solda Jonathan Silva bu anlamda güvenilecek bir isim. Fakat sağ kanatta bir istikrar sağlanamadı. Bugün takıma bu sezon katılan Marc Navarro'nun orda başlaması bekleniyor. Navarro'nun katılımı ile sağ tarafın da işleyebileceğini düşünüyorum.

İki tarafın da skor şansları olur. Genel anlamda atanın kazanacağı bir maç bekliyorum. Athletic'i mağlup etmek zor olsa da hafta içi fikstürlerinde genelde ihtiyacı olan takımlar 3 puanı alırlar. İki taraf adına da 1-0 skoruna yakınım. İlk yarı beraberlik tercihini 4/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder