Eylül 24, 2019

Real Betis - Levante İddaa Tahmini 24.09.2019

Real Betis'te Sidnei ve Fekir sakat. Levante'de Bardhi sakat, stoper Vezo ve Rochina kadroda yoklar.

Betis oyununu ve sistemini henüz oturtamadı. Fekir'in yokluğunda 4-4-2 deneyen bir Rubi görebiliriz. Borja ve Loren çift forvet olarak sahaya çıkabilirler. Kenarlarda Canales ve Joaquin'i göreceğiz. Sağ bekte Emerson, Betis'in her golünde ve atağında katkı yaptı şu ana kadar, bugün de ilk 11'in değişmezi olur. Sol bekte ise geçen sezon Rayo Vallecano'nun hücumunda önemli bir pay sahibi olan Alex Moreno'yu ilk kez 11'de izleyeceğiz. Alex'in ön alanda forma giyen oyuncularla uyumlu olabileceğini ve bugün oyuna aynı Emerson gibi etki edeceğini düşünüyorum.

Levante'ye gelirsek Eibar maçını da yazarken belirttim. Kalecileri Aitor ile puan almayı sürdürüyorlar. Rochina ve Bardhi'ye bu takımın ihtiyacı var. İkisi de yokkken organize olmakta zorlanacaktır. Yine de deplasman maçı olması nedeniyle üzerine gelebilecek bir Betis'e karşı Campana'nın orta alandan çıkaracağı toplarla Borja ve Morales'i savunma arkasına yollamaya çalışacaklar. Eski Betis'li Sergio Leon'un da skor şansı yüksek olacaktır.

İki tarafın da skor bulabileceği bir maç bekliyorum. Betis'in yeni sistemi 4-4-2 işleyebilir. 2-1 skoruna yakınım. Öne koyduğum tercih KG var bahsi oldu. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder