Eylül 21, 2019

Villarreal - Valladolid İddaa Tahmini 21.09.2019

Villarreal'de sol bek Alberto Moreno dışında eksik yok. Valladolid'te sol bek Nacho, Toni Villa ve Enes kadroda yok.

Valladolid açısından en önemli eksik Nacho gibi gözüküyor. Nacho hücumda verdiği kilit paslar ve asistler ile Valladolid'in yaratıcı kısmını oluşturuyordu. Nacho yerine bu sezon takıma gelen İtalyan Barba sahada olacak. İlk kez takımda olacağı için performansı soru işareti.

Villarreal tarafına bakarsak yine basit goller yiyerek sezona başlamışlardı. Gol atan ama bunu tutmayı beceremeyen bir takım görüntüsündeydiler. Milli aradan sonra önemli bir galibiyet aldılar. Leganes'e karşı savunmada dikkatli ve orta alanda bir fazla savunmacı kullanan bir Calleja izledik. Büyük ihtimalle Leganes'e karşı çıkan sistem bugün de korunacak. 4-1-4-1 ile savunma blogunun önünde Anguissa'nın varlığı devam edecek, Iborra, Cazorla, Ekambi, Moi Gomez'in önünde ise Gerard'ı izleyeceğiz. Sezona başına göre daha dengeli bir takım olduklarını ve orta sahayı çabuk geçirmeyeceklerini söyleyebiliriz.

Valladolid deplasmanda mağlup edilmesi kolay bir takım değil. Villarreal ilk golü atana kadar zorlanacaktır. Uzun süre 0-0 giden bir oyun görebiliriz. 2.5 altı bahsini öne koydum. 2-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder