Eylül 29, 2019

Sevilla - Real Sociedad İddaa Tahmini 29.09.2019

Sevilla'da Carriço ve Escudero'nun durumu net değil. Sociedad'ta Willian Jose belirsiz.

Sociedad formda ve takip edilmeli demiştim hafta içinde. Kadro istikrarını yakaladılar. Isak ve Jose ile sağda Portu ve Januzaj'ı dönüşümlü kullanarak hücumda her oyuncuyu hazır tutuyorlar. Alaves karşısında erken öne geçerek maçı koparmayı bildiler. 3-0'dan daha farklı bir skor da ortaya çıkabilirdi.

Bugün Sevilla'da stoperde Carriço forma giyemezse yerine kimin oynayacağı maçın anahtarı olacaktır. Eibar maçında 2. yarıda sakatlanan Carriço'nun yerine Kounde girmiş ve Orellana'ya yaptığı penaltıyla Sevilla'nın hatalar zincirini başlatmıştı. Bugün de o bölgede Kounde'nin forma giymesi Sociedad'a gol olarak geri dönebilir.

Sevilla'nın hücum kısmı iç sahada yeterli ofansif gücü gösteremiyor. De Jong'un kırılgan görüntüsü tüm takımın havasını bozuyor. De Jong ısrarına bence gerek yok. Hernandez'li bir forvet Sevilla'nın sorunlarını kısmen çözebilir.

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Sevilla'nın içeride oynadığı 2 maçta da galibiyet alamaması ibreyi Sociedad'a çevirse de ben çok emin değilim. Taraf seçimine dokunmuyorum. Sociedad'ın golünün mutlaka geleceğini düşündüğümden "Ev sahibi gol yemeden maçı bitirir mi? Hayır" bahsini oranı düşük de olsa tavsiye ederim. Biraz riske girmek isteyenler için Real Sociedad 1.5 gol üstü seçimi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder