Eylül 01, 2019

Atletico Madrid - Eibar İddaa Tahmini 01.09.2019

Atletico Madrid'te Correa ve Morata sakat. İyi haber Costa iyileşti, 11'de olması bekleniyor. Eibar'da forvet Sergi Enrich kadroda yok. Sol bek Cote'nin sakatlığı sürüyor.

Eibar hücum anlamında sorunlu başladı. Joan Jordan, Cucurella, sağ bek Pena ve sol bek Cote'yi şimdilik arıyor gözüküyorlar. İlk üçü takımdan ayrılan oyuncular olmuştu. Cote'nin de sakatlığı sürüyor. Sağda genç bek Tejero'dan solda da tecrübeli Arbilla'dan hücuma yeterli desteği alamıyorlar. Mendilibar bugün ilk 11'de iki değişiklik yapabilir. Sol açıkta Takashi'yi görebiliriz. Forvet bölgesinde de Charles Kike ile bir ikili oluşturacak. Son 2 yılda Atletico'ya karşı sürprizler yapan ve skor bulan bir Eibar izledik. Bugün de akla ilk bu soru gelebilir. Eibar'ın Orellana yanına bir oyun kurucu daha çıkarması gerek. Cucurella ve Joan Jordan'ın oyuna katkısı buralarda ortaya çıkıyordu. Ne yazık ki ikisi de olmayınca hücumda sürekliliği sağlayamıyorlar. Kenar oyuncuları yeteri kadar oyuna katılamadığı gibi forvetler de beslenemiyor. Atletico karşısında Takashi ve Orellana'nın taşıyacağı toplarla belli bölümlerde aktiflik sağlayabilirler. Fakat hücumda devamlılık yaratmaları ya da ceza sahasında sonuçlandırma olasılıklarını düşük görüyorum.

Atletico tarafına gelirsek, Koke, Trippier, Lemar ve Joao Felix ilk iki maçta gözüme çarpan isimlerdi. Morata'nın yokluğu önemli ancak Costa'nın iyileşmiş olması Simeone'nin yüzünü güldürmüştür. İlk bölümlerde baskılı bir Atletico görürüz. İlk yarıdan skora gitmelerini bekliyorum. 6/10, 2-0 ya da 3-0 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder