Eylül 19, 2019

Karabağ - Sevilla İddaa Tahmini 19.09.2019

Karabağ'da önemli bir eksik yok. Sevilla'da Ocampos cezalı. Nolito sakat. Tam kadro Bakü'ye gittiler.

Sevilla'da kadroda rotasyon bekleniyor. İspanyol gazetelerindeki muhtemel 11'e göre; Dabbur, Hernandez ve Münir'i forvet hattında izleyeceğiz. Orta alanda Banega ve Fernando'nun dinlenmesi bekleniyor. Jordan'ın yanında Gudelj ve Franco Vazquez'i izleyebiliriz. Kalede Bono, beklerde Navas ve Reguilon yerine Kounde ve Escudero bekleniyor. Orta alanda Jordan ve stoperde Carlos dışında ligde oturmuş takımdan farklı bir 11 göreceğiz. Orta sahada üretkenlikte zorlanmayan ve forvetleri pozisyona sokan bir takım beklenebilir. Ancak forvet hattında Münir, Hernandez ve Dabbur'un uyumu konusunda tereddütlerim var.

Diğer yandan Karabağ'da oyun kurucuları Quintana tam olarak iyileşti ve lig maçlarında yeterli süreyi aldı. Bugün 11'de olması beklenebilir. Karabağ'ın oturmuş bir kadrosu var. Avrupa'da nasıl oynamaları gerektiğini de iyi biliyorlar. Ön elemelerde Brezilyalı kaleci Wagner ile oynamışlardı. Ancak Gurbanov onun performansından memnun olmadığı için bir kaleci transferi yaptı Eylül başında. Bournemouth'tan Begovic'i kiraladılar. Stoke ve Chelsea'den de hatırlayabileceğimiz Begovic tecrübeli bir eldiven. Bugün de maçı tutacak pozisyonlarda kendini gösterecektir.

Karabağ kendi sahasında topa hakim olan taraf olur. Sevilla biraz daha kendi yarı sahasında kalarak kenar oyuncuları ile hücuma çıkmaya çalışacaktır. Taraf bahsinden uzak durmayı tercih ederim. 2.5 altı seçimini 7/10 öne koyarım. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder