Eylül 01, 2019

Villarreal - Real Madrid İddaa Tahmini 01.09.2019

Villarreal'de sol bek Alberto Moreno sakatlandı. Sağ bek Ruben Pena'nın durumu net değil. Real Madrid'te Asensio, James, Brahim, Hazard, Isco, Rodrygo sakat.

Villarreal iki haftadır öne geçerek puan veriyor. Oyunu tutmayı becerememekten çok, kenardan oyuna okuyan hamleler gelemiyor. Bugün de farklı bir Villa izlemeyiz. Belki ilk 11'de bir değişiklik olabilir. Sol açıkta Ontiveros'u Ekambi'nin yerine tercih edebilirler. Ekambi'den ise 2. yarıda faydalanacaklardır.

Real tarafına gelirsek deplasmanda rahat kazanan takım, içeride ise zorlandı. Hücuma çıkan ve üzerine gelen rakiplere karşı Bale ve Benzema ikilisi yeterli oluyor. Fakat oyun sıkıştığında başka futbol akılları çıkarmak zorundalar. Bu şu andaki kadro ile pek mümkün görünmüyor. Bugün de oyunun ilk bölümlerinde skor anlamında zorlanmayan bir Real göreceğiz. İlk yarıda birden fazla gol atabilirler. 2. yarıda ise Lucas'ın oyuna girmesini bekleyebiliriz. Çünkü Villa'nın da hamleleri ve golleri gelecektir. 3-3 ya da 2-3 skoruna yakınım. Önceliğimi 3.5 üstü bahsine verdiğimi söyleyebilirim. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder