Eylül 26, 2019

Eibar - Sevilla İddaa Tahmini 26.09.2019

Eibar'da forvet Sergi Enrich sakat. Sevilla ise tam kadro.

Sevilla'da Real Madrid 11'inden sağda Ocampos, forvette De Jong, orta sahada Franco Vazguez, sol bekte Reguilon ve stoperde Carriço dinlenebilir.

Eibar'da orta saha Escalante ve forvet Charles Cumartesi günü oynanan Levante maçında az süre alan isimler olarak bugün 11'de başlayabilirler.

Eibar teknik direktörü Mendilibar hafta içi maçlarında rotasyonu seven bir hocadır. Hem bekleri hem de kenar oyuncularını rotasyona sokarak hafta içi maçlarına çıkar. Bu sezon kadro kısıtlı görünüyor ve fazla rotasyon imkanı olmayacak gibi. Kral Kupası dönemine kadar büyük ihtimalle alt yapıdan bazı oyuncuları denemeye alacaktır.

Sevilla'ya gelirsek Hernandez, Munir ve Oliver Torres üçlüsü Karabağ maçından sonra bir kez daha birlikte sahada olacaklar. Karabağ maçından farklı olarak Fernando, Banega ve Juan Jordan orta sahası ile birlikte başlayacaklar. De Jong'un forvetteki hayalet oyunundan sonra Hernandez, Munir ve Torres'in birlikte deplasmanda daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Eibar her ne kadar iç sahada baskılı başlayan bir takım da olsa Sevilla kesici ve yaratıcı orta sahasıyla topu ceza sahasına hızlı geçirmekte zorlanmaz. Demirovic bir iki pozisyonda dirense de Endülüs ekibi net pozisyonlara girecektir. İlk gol Sevilla bahsini 6/10 öne koyarım. 1-2, 0-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder