Ekim 18, 2020

Athletic Bilbao - Levante İddaa Tahmini 18.10.2020

Bilbao'da sol bek Yuri virüs nedeniyle yok. De Marcos, Kenan Kodro ve Ibai Gomez sakat. Levante'de önemli bir eksik yok. 

3 puanda kalan ve puan tablosunun dibine yerleşen iki takım görüyoruz. Aslında bu tablo biraz aldatıcı. Oyun olarak Levante, Bilbao'dan daha fazlasını verdi şimdiye kadar. Yüksek tempoda ve pozisyonlu keyifli maçlara imza attılar. Real Madrid ve Sevilla maçlarında en azından bir gol bulmayı hak etmişlerdi. Fikstür olarak zor bir dönemeçten geçtiler. 

Bilbao'ya gelirsek önce Cadiz sonra Alaves maçları felaket geçti. Kötü oynadılar, pozisyon üretemediler. Garitano güvendiği oyunculardan verim alamadı. Raul Garcia dışında çırpınan bir isim yoktu sahada. Muniain ve Williams'ın biraz daha oyuna ağırlığını koyması gerekiyor. Bilbao sadece seyirci ile motive olan bir takım olmamalı. 

İki taraf adına da kırılma maçı. Bilbao'ya ara olumlu yansımalı. Diğer yandan Levante standart oyununu ve temposunu sürdürecektir. Bu tarz kırılma maçlarının gollere açık olduğunu düşünürüm. İki tarafın da skor üretmesini bekliyorum. KG var 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder