Ekim 24, 2020

Osasuna - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 24.10.2020

Osasuna'da forvetler Avila, Calleri, Brandon sakat. Yeni transfer Budimir virüs nedeniyle yok. Orta sahalar Brasanac, Torro sakat. Moncayola cezalı. Athletic'te yeni bir eksik yok. 

Bilbao sonunda kendine geldi. Baştan sona üstün oynadıkları Levante müsabakasını rahat geçtiler. Willams, Muniain gibi oyuncuların silkelenmesi ile sahada farklı bir Bilbao gördük. Sol açıkta bir türlü yakalanamayan istikrar Osasuna altyapısından yetişen Berenguer'in, Torino'dan Bask topraklarına dönmesiyle çözüldü gibi görünüyor. 

Osasuna ise kadro kurmakta zorlanıyor. Yeni transferleri Calleri sadece 1.5 maç oynayabildi. İlk maçında Celta karşısında maçı kazandırırken Eibar maçında ilk 30 dakikada 3 net pozisyona girdikten sonra sakatlandı. Kaptan sağ kanat Roberto Torres'in iyileşmiş olması büyük şans, fakat orta alan ve hücumda zorlanacak bir Osasuna izleriz bugün. Özellikle yedekten gelip maça skor katkısı verebilecek bir isimleri olmayacak. 

İki tarafı tartıya koyduğumda ivmeyi Bilbao tarafında görüyorum. Bilbao ilk golü bularak oyunu kontrol edebilir. 0-1, 1-2 skorlarına yakınım. Bilbao kazanır bahsini öne koydum. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder